• ulu_fanua_01

Le faʻaogaina o le paʻu pvc resin.

E faʻatatau i le 2000, o le aofaʻi o le faʻaaogaina o le maketi PVC paʻu resini i le lalolagi atoa e tusa ma le 1.66 miliona t / a.I Saina, o le PVC paste resin e masani lava ona i ai faʻaoga nei:

Alamanuia pa'u pa'u: o le aofa'iga o le sapalai o maketi ma le paleni mana'oga.Ae ui i lea, e aʻafia i le atinaʻeina o le paʻu PU, o le manaʻoga mo paʻu faʻapitoa i Wenzhou ma isi nofoaga faʻapipiʻi faʻapipiʻi resin e noatia i ni tapulaʻa.O le tauvaga i le va o le paʻu o le PU ma le paʻu faʻapitoa e malosi.

Alamanuia pa'u fola: A'afia i le fa'aitiitia o mana'oga mo pa'u fola, o le mana'oga mo le pa'u resini i totonu o lenei alamanuia ua fa'aitiitia i lea tausaga ma lea tausaga i tausaga talu ai nei.

Alamanuia meafaitino totini: o le manaoga e fai si tele, e masani lava ona faaulufale mai, lea e patino i le faagasologa o mea tuuina atu.I tausaga talu ai nei, o nisi o tagata gaosi oloa i totonu o le atunuʻu ua tuʻu vae i totonu o meafaitino totigilima, e le gata o se vaega e sui ai oloa mai fafo, ae faʻateleina foi faʻatauga i lea tausaga ma lea tausaga.Talu ai e le'i tatalaina le maketi o totigilima faafoma'i i totonu ma e leai ni vaega fa'atau fa'atau na fa'atuina, o lo'o iai pea se potu tele mo le atina'eina o totigilima fa'afoma'i.

Alamanuia pepa: Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o tulaga ola o tagata, o le atinaʻeina o avanoa o pepa puipui, aemaise lava pepa puipui mo teuteuga maualuga, o loʻo faʻalauteleina pea.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le manaʻoga mo pepa puipui i faletalimalo, nofoaga faʻafiafia ma nisi o teuteuga o fale ua faʻalauteleina.

Alamanuia meataalo: O le manaoga maketi mo resini faapipii e fai si mautu.

Alamanuia fa'apipi'i: O lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo le pa'u resini i lea tausaga ma lea tausaga;mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaaogaina faʻapipiʻi faʻasolosolo i luga ole au eletise, masini faʻafomaʻi, ma isi.

Alamanuia fusipa'u: E mautu mana'oga ae e le'o lelei atina'e i lalo.

Mea mo teuteuga o taavale: Faʻatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o fale taʻavale a loʻu atunuu, o loʻo faʻalauteleina foi le manaʻoga mo le paʻu resini mo mea teuteu o taavale.


Taimi meli: Feb-27-2023