• ulu_fanua_01

O loʻo galulue faʻatasi le aufaigaluega i Chemdo e tau le faʻamaʻi

Chemdo

Ia Mati 2022, na faʻatino ai e Shanghai le tapunia ma le faʻatonutonuina o le taulaga ma sauni e faʻatino le "fuafuaga faʻamamaina".O le taimi nei e tusa o le ogatotonu o Aperila, e mafai ona tatou tilotilo i le matagofie o vaaiga i fafo o le faamalama i le fale.
E leai se tasi na manatu o le a sili atu ona ogaoga le tulaga o le faʻamaʻi i Shanghai, ae o le a le mafai lava ona taofia le naunautaiga o le Chemdo atoa i le tautotogo i lalo o le faʻamaʻi.
O le aufaigaluega atoa a Chemdo o loʻo faʻatinoina "galuega i le fale".E galulue faatasi uma matagaluega ma felagolagomai atoatoa.O fesoʻotaʻiga ma tuʻuina atu galuega e faʻatinoina i luga ole laiga ile ata vitio.E ui lava o matou foliga i le vitio e masani lava e leai ni teuteuga, o le uiga ogaoga i galuega e sili atu i luga o le lau.

Mativa Omicron, e tusa lava pe faʻafefea ona suia ma faʻaleleia, ua na o le tau naʻo ia.E le mafai lava ona faatoilaloina le poto o tagata uma.Ua tonu ia Chemdo e tau le fa'ama'i e o'o i le i'uga, ma o lo'o tulimatai atu tagatanu'u uma o Shanghai e savali sa'oloto i luga o le auala ma sogisogi i rosa i se taimi vave.O i tatou o tagata o le a manumalo i le iuga.


Taimi meli: Apr-12-2022