• ulu_fanua_01

Na auai le pule faʻatau a Chemdo i le fonotaga i Hangzhou!

Longzhong 2022 Plastics Industry Development Summit Forum na faia ma le manuia i Hangzhou i Aukuso 18-19, 2022. O Longzhong o se faʻasalalauga faʻamatalaga taua lona tolu i totonu o pisinisi palasitika.I le avea ai o se sui o Longzhong ma se pisinisi pisinisi, ua faʻamamaluina i matou e valaʻaulia e auai i lenei konafesi.
O lenei fa'asalalauga na fa'apotopotoina ai le tele o fa'alapotopotoga mata'ina mai pisinisi i luga ma lalo.Le tulaga o loʻo i ai nei ma suiga o le tamaoaiga faʻavaomalo, faʻamoemoega o le atinaʻeina o le televave o le faʻalauteleina o le gaosiga o le gaosiga o le polyolefin i totonu o le atunuʻu, o faigata ma avanoa o loʻo feagai ma le faʻatau atu o polyolefin plastics, le faʻaogaina ma le atinaʻeina o mea faʻapipiʻi mo meafale ma le malosi fou. taavale i lalo o manaoga o le maualalo-carbon ma le siosiomaga faauo atinae lanu meamata sa talanoaina., faʻapea foʻi ma le faʻaogaina ma le atinaʻeina o ata palasitika biodegradable, ma isi.
E ala i le auai i lenei konafesi, ua maua ai e Chemdo le malamalama atili i le atinaʻeina o pisinisi ma le pito i luga ma lalo o le alamanuia.Comed o le a faʻaauau pea ona faʻalauiloa le auina atu i fafo o le tele o meafaitino polyolefin i totonu o le atunuʻu ma fesoasoani i le atinaʻeina o pisinisi polyolefin a Saina.


Taimi meli: Aukuso-22-2022