• ulu_fanua_01

O lo'o fa'aauau pea ona tatala le fa'amalama fa'atauva'a o le PVC

I le tulaga o le tuʻuina atu, calcium carbide, i le vaiaso talu ai, o le tau o maketi o le calcium carbide na faʻaititia i le 50-100 yuan / ton. O le aofa'iga atoa o le fa'atinoina o galuega a pisinisi calcium carbide sa mautu, ma sa lava le sapalai o oloa. Aʻafia i le faʻamaʻi, o le felauaiga o le calcium carbide e le lelei, o le tau o le fale gaosi oloa e faʻaititia e faʻataga ai le felauaiga o tupe mama, o le tau o le calcium carbide e tele, ma o le faʻaitiitia o taimi pupuu e faʻamoemoeina e faʻatapulaʻaina. Ua fa'atupula'ia le uta amata o pisinisi i luga o le PVC. O le tausiga o le tele o atinaʻe e faʻapitoa i le ogatotonu ma le faaiuga o Aperila, ma o le uta amata o le a tumau pea le maualuga i se taimi pupuu. Aʻafia i le faʻamaʻi, o le faʻaogaina o uta o pisinisi i lalo ifo o le atunuʻu e maualalo, o le manaʻoga e fai si vaivai, ma o le suʻesuʻega o nisi o gaosiga o PVC i totonu o le fanua ua faʻateleina ona o le le lelei o felauaiga.

O le

E oʻo mai ia Aperila 6, o le tau o le PVC i Asia e leʻi tele se suiga i lenei vaiaso. O lo'o tumau pea le CFR Saina i le US $1390 / tone, o Asia i Sautesasae o lo'o tumau i le US $1470 / tone, ma le CFR Initia e pa'ū i le US $10 i le US $1630 / tone. Na tumau pea le mautu o le tau o maketi i fafo, ae na sili atu le vaivai o le auina atu i fafo nai lo le taimi muamua ona o le vaivai pea o le suauu mama faavaomalo. E o'o mai ia Aperila 7, o fa'amaumauga o vaiaso ta'itasi na fa'aalia ai o le aofa'iga o le uta fa'agaioiga o le PVC e 82.42%, fa'atasi ai ma le fa'atupuina o le masina i le 0.22 pasene; Faatasi ai ma i latou, o le faʻaaogaina o uta o le calcium carbide PVC e 83.66%, i lalo 1.27 pasene pasene masina i masina.

Na maua e Chemdo ni fesili mai Asia i Sautesasae, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika talu ai nei, ma o loʻo tumau pea le faʻatau atu.


Taimi meli: Apr-14-2022