• ulu_fanua_01

Luoyang miliona tone o le ethylene poloketi na faia le alualu i luma fou!

O Oketopa 19, na aʻoaʻoina ai e le tusitala mai le Luoyang Petrochemical e faapea o Sinopec Group Corporation na faia se fonotaga i Beijing talu ai nei, ma valaaulia tagata atamamai mai le sili atu i le 10 iunite e aofia ai China Chemical Society, China Synthetic Rubber Industry Association, ma sui talafeagai e fausia se vaega o tagata tomai faapitoa e iloilo. miliona o Luoyang Petrochemical.Ole lipoti ole su'esu'ega ole galuega ole ethylene e 1 tone ole a su'esu'eina ma fa'aalia.

11

I le fonotaga, na faʻalogologo le vaega faʻapitoa o iloiloga i lipoti talafeagai a Luoyang Petrochemical, Sinopec Engineering Construction Company ma Luoyang Engineering Company i luga o le poloketi, ma taulaʻi atu i se iloiloga atoatoa o le manaʻomia o le fausiaina o galuega, mea mata, fuafuaga o oloa, maketi, ma faiga faatekinolosi.fai se manatu.A maeʻa le fonotaga, o le a toe iloilo ma faʻaleleia e iunite talafeagai le lipoti o suʻesuʻega e tusa ai ma manatu o le vaega faʻapitoa, ma mulimuli ane faia ma tuʻuina atu se lipoti o iloiloga, ma faʻalauiloa le poloketi e ulufale atu i le faʻatagaina o lipoti o suʻesuʻega.

 

O le poloketi ethylene miliona tone a Luoyang Petrochemical na maeʻa ai le lipoti o suʻesuʻega o le mafai i le masina o Me o le tausaga nei ma tuʻuina atu i le laumua mo le toe iloiloina, ma amata ai le faʻataʻitaʻiga o le lipoti o suʻesuʻega i le ogatotonu o Iuni.A maeʻa le poloketi, o le a faʻavavevaveina le suiga ma le atinaʻeina o Luoyang Petrochemical ma faʻaleleia le gafatia o pisinisi e tetee atu i tulaga lamatia, ma faʻaosoina ai le suiga ma le faʻaleleia o le gaosiga o le petrochemical i le itumalo ma faʻalauiloaina le atinaʻe maualuga o le gaosiga. alamanuia i le itulagi tutotonu.

 

O le lipoti a le 12th Party Congress a le taulaga na faailoa mai ai o le fausiaina o fale gaosi oloa o se amataga taua mo le faalauiloaina o le tulaga maualuga o le atinaʻeina o fale gaosi oloa.Taulai atu i le autu o le fausiaina o se li'o pisinisi vavalalata vavalalata, o le a faatelevaveina e le Aai o Luoyang le fausiaina o le fusi o le alamanuia petrochemical maualuga i Luojijiao, ma le malosi e faatino le galuega muamua a Luoyang Petrochemical miliona tone o le ethylene, ma taumafai e faalauiloa le maeʻa. ma le fa'atinoina o galuega tetele e pei ole tasi miliona tone ole ethylene ile 2025.

 

E tusa ai ma faʻamatalaga lautele, o le poloketi ethylene o loʻo i totonu o le Petrochemical Park o le Advanced Manufacturing Development Zone, Mengjin District, Luoyang City.

 

Fausia tele 13 seti o vaega faagasologa e aofia ai le 1 miliona tone/tausaga ta'e ausa iunite, e aofia ai le 1 miliona tone/tausaga ta'e ausa iunite ma mulimuli mai maualuga-faatinoga metallocene polyethylene m-LLDPE, polyethylene atoa density, maualuga-performance multimodal high density Polyethylene, maualuga faatinoga copolymerized polypropylene, maualuga aafiaga polypropylene, ethylene-vinyl acetate polymer EVA, ethylene oxide, acrylonitrile, acrylonitrile-butadiene-styrene ABS, hydrogenated styrene-butadiene inlay Vaega copolymer SEBS ma isi masini ma lagolago galuega lautele.O le aofa'iga o tupe fa'afaigaluega o le poloketi e 26.02 piliona yuan.A maeʻa ma faʻatinoina, e faʻatatauina o le tupe maua faʻaletausaga o le a 20 piliona yuan, ma le lafoga o le a 1.8 piliona yuan.

 

I le amataga o Tesema 27 i le tausaga talu ai, o le Luoyang Municipal Bureau of Natural Resources and Planning of Luoyang City na faʻamatalaina le talosaga o fanua mo le poloketi ethylene, lea na taʻua ai ua tuʻuina atu le poloketi mo le faʻatagaina o le 803.6 mu o fanua faufale, ma o loʻo faʻapea foi. fuafua e tu'uina atu mo le fa'atagaga i le 2022. 822.6 mu o fanua faufale i le taulaga na fa'amaonia.



Taimi meli: Nov-03-2022