• ulu_fanua_01

Ta'aloga ta'aloga fa'avaomalo fa'alauiloa sneakers biodegradable.

Talu ai nei, na amata tufatufa atu ai e le kamupani o oloa ta'aloga PUMA le 500 paipa o fa'ata'ita'iga RE:SUEDE sneakers i tagata auai i Siamani e fa'ata'ita'i ai lo latou fa'aleagaina.

O le fa'aaogaina o tekonolosi fou, leRE: SUEDEsneakers o le a faia mai mea e sili atu ona gafataulimaina e pei o suede pa'u ma Zeology tekinolosi,fa'ama'i fa'ama'i fa'a'ele'ele'ele'ele (TPE)maalava hemp.

I totonu o le ono masina na ofuina e tagata auai RE: SUEDE, o oloa e faʻaaogaina mea olaola na faʻataʻitaʻiina mo le tumau o le ola moni aʻo leʻi toe faʻafoʻi atu i Puma e ala i se mea toe faʻaaogaina e faʻatagaina ai le oloa Faʻaauau i le isi laasaga o le suʻega.

O sneakers o le a faia le biodegradation fale gaosi oloa i se siosiomaga pulea i Valor Compostering BV, lea o se vaega o Ortessa Groep BV, o se pisinisi a le aiga Dutch e faia i tagata tomai faapitoa lafoai otaota.O le fa'amoemoega o lenei la'asaga o le su'esu'eina lea pe mafai ona gaosia le faapalaga o le vasega A mai sneakers ua tia'i mo le fa'aoga i fa'ato'aga.O fa'ai'uga o fa'ata'ita'iga o le a fesoasoani ia Puma e iloilo ai le fa'agasologa o le biodegradation ma maua ai fa'amatalaga i su'esu'ega ma atina'e taua mo le lumana'i o le fa'aaogaina o seevae gafataulimaina.

Na taʻua e Heiko Desens, Global Creative Director i Puma: "Matou te matua fiafia lava ona ua tele taimi na matou mauaina ai le numera o talosaga mo a matou RE: SUEDE sneakers nai lo le mea e mafai ona matou ofoina atu, lea e faʻaalia ai le tele o le fiafia i le autu. o le gafataulimaina.I le avea ai o se vaega o le faʻataʻitaʻiga, o le a matou aoina foi faʻamatalaga mai tagata auai e uiga i le mafanafana ma le tumau o le sneaker.Afai e manuia le faʻataʻitaʻiga, o lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani ia i matou e mamanuina faʻasologa o le sneaker i le lumanaʻi.

Ole su'esu'ega RE:SUEDE ole poloketi muamua na fa'alauiloa e Puma Circular Lab.O le Circular Lab o lo'o avea ma nofoaga fou a Puma, e tu'ufa'atasia ai le gafataulimaina ma le fa'ata'ita'iga mai le polokalame a le Puma.

O le poloketi RE:JERSEY talu ai nei na fa'alauiloaina ose vaega fo'i o le Circular Lab, lea o lo'o fa'ata'ita'i ai Puma i se faiga fou e toe fa'aaogaina ai lavalava.(O le RE:JERSEY poloketi o le a faʻaaogaina mitiafu soka e avea ma mea autu mo le gaosiga o le nailoni toe faʻaaogaina, faʻamoemoe e faʻaitiitia otaota ma faʻavae le faʻavae mo le tele o faʻataʻitaʻiga faʻataʻamilosaga i le lumanaʻi.)

00


Taimi meli: Aukuso-30-2022