• ulu_fanua_01

I le 2025, o le a faʻaumatia e Apple mea uma i totonu o pusa.

I le aso 29 o Iuni, i le fonotaga a taitai o le lalolagi a le ESG, Ge Yue, le pule o le Apple Greater China, na ia tuuina atu se tautalaga e faapea ua ausia e Apple le carbon neutrality i ana lava gaioiga, ma folafola atu e ausia le carbon neutrality i le taamilosaga atoa o le ola o oloa. 2030.
Na taʻua foʻi e Ge Yue ua setiina e Apple le sini e faʻaumatia uma pusa palasitika i le 2025. I le iPhone 13, e le toe faʻaaogaina ni vaega faʻapipiʻi palasitika.E le gata i lea, o le puipui puipui i totonu o le afifiina o loʻo faia foi i le fiber toe faʻaaogaina.
Ua teu e Apple le misiona o le puipuiga o le siosiomaga i le mafaufau ma faia le taulamua e tauaveina le matafaioi lautele i le tele o tausaga.Talu mai le 2020, ua faʻaleaogaina aloaʻia le faʻaogaina ma taligalu, e aofia ai faʻasologa uma o le iPhone na faʻatau aloaia e apu, faʻaitiitia ai le faʻafitauli o mea faʻaoga tele mo tagata faʻamaoni ma faʻaitiitia mea faʻapipiʻi.
Ona o le siitia o le puipuiga o le siosiomaga i tausaga talu ai nei, ua faia foi e pisinisi telefoni feaveai ni gaioiga faatino e lagolago ai le puipuiga o le siosiomaga.Ua folafola mai e Samsung e aveese uma palasitika lafoaʻi i totonu o lana pusa telefoni feaveaʻi i le 2025.
I le aso 22 o Aperila, na faʻalauiloa ai e Samsung le pusa telefoni feaveaʻi ma le fusi faʻatasi ma le autu o le "World Earth Day", lea e faia i le 100% recycled and biodegradable TPU material.O le fa'alauiloaina o lenei fa'asologa o se tasi lea o le tele o atina'e gafataulimaina na fa'asalalau talu ai nei e Samsung, ma o se vaega o le alamanuia atoa e fa'alauiloa le tali atu i suiga o le tau.


Taimi meli: Iul-06-2022