• ulu_fanua_01

O le a le lumanaʻi o le maketi PP pe a maeʻa le faʻatupulaia o le gaosiga o oloa palasitika i lea tausaga ma lea tausaga?

I le masina o Me 2024, o le gaosiga o oloa palasitika a Saina e 6.517 miliona tone, o se siitaga e 3.4% i lea tausaga ma lea tausaga. Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le puipuiga o le siosiomaga, e sili atu le gauai atu o le gaosiga o oloa palasitika i le atinaʻe gafataulimaina, ma fale gaosi oloa fou ma atiina ae mea fou ma oloa e fetaui ma manaoga fou o tagata faʻatau; E le gata i lea, faatasi ai ma le suiga ma le faʻaleleia o oloa, o mea faʻatekonolosi ma tulaga lelei o oloa palasitika ua faʻaleleia lelei, ma ua faʻateleina le manaʻoga mo oloa maualuga i le maketi. O itumalo e valu pito i luga e tusa ai ma le gaosiga o oloa ia Me o Zhejiang Province, Guangdong Province, Jiangsu Province, Hubei Province, Fujian Province, Shandong Province, Anhui Province, ma Hunan Province. O le Itumalo o Zhejiang e tusa ma le 17.70% o le aofaʻi o le atunuʻu, o le Guangdong Province e 16.98%, ma le Itumalo o Jiangsu, le Itumalo o Hubei, le Itumalo o Fujian, le Itumalo o Shandong, le Itumalo o Anhui, ma le Itumalo o Hunan e tusa ma le 38.7% o le aofaʻi o le atunuʻu.

Attachment_getProductPictureLibraryThumb (3)

Talu ai nei, ua vaivai le maketi o le polypropylene i le lumanaʻi, ma o kamupani petrochemical ma CPC na faʻasolosolo faʻaititia a latou tau o fale gaosi oloa, ma mafua ai le suiga i le taulaiga o tau maketi; E ui lava o le tausiga o meafaigaluega PP ua faʻaititia pe a faʻatusatusa i le vaitaimi muamua, ae o loʻo faʻatumauina pea. Ae ui i lea, o le taimi nei o le vaitau o le vaitau, ma o loʻo manaʻomia i lalo ole fale gaosi oloa e vaivai ma faigata ona sui. O le maketi PP e leai se malosi tele, o loʻo taofia ai fefaʻatauaiga. I le taimi mulimuli ane, o le a faʻaitiitia le faʻatulagaina o meafaigaluega faʻaleleia, ma o le faʻamoemoe o se itu e sili atu le manaʻoga e le malosi. O loʻo faʻamoemoeina o le faʻavaivaia o le manaʻoga o le a faʻaalia ai se mamafa i luga o tau o le PP, ma o le tulaga o maketi e faigata ona tulaʻi ma faigofie ona paʻu.

Ia Iuni 2024, o le maketi o le polypropylene na paʻu laʻititi ona sosoo ai lea ma le malosi o fesuiaiga. I le afa muamua o le tausaga, sa tumau pea le mautu o tau o le gaosiga o le koale, ma o le eseesega o tau i le va o le gaosiga o le suauu ma le gaosiga o le koale na faaitiitia; O le eseesega o tau i le va o le lua o loʻo faʻalauteleina i le faaiuga o le masina. Ave Shenhua L5E89 e fai ma faʻataʻitaʻiga i North China, o le tau masina mai le 7680-7750 yuan / ton, faʻatasi ai ma le maualalo o le siʻitia i le 160 yuan / ton pe a faʻatusatusa ia Me ma le maualuga maualuga o loʻo totoe e le suia ia Me. O le faʻaaogaina o le T30S o le Hohhot Petrochemical i North China e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le tau masina mai le 7820-7880 yuan / ton, faʻatasi ai ma le maualalo o le faʻatupulaia e le 190 yuan / tone pe a faʻatusatusa ia Me ma le maualuga o loʻo totoe e le suia mai ia Me. I le aso 7 o Iuni, o le eseesega o tau i le va o Shenhua L5E89 ma Hohhot T30S o le 90 yuan / tone, o le tau aupito maualalo lea o le masina. I le aso 4 o Iuni, o le eseesega o tau i le va o Shenhua L5E89 ma Huhua T30S o le 200 yuan / tone, o le maualuga lea o le tau o le masina.


Taimi meli: Iul-15-2024