• ulu_fanua_01

Faigata vaivai i le toe fa'afouina PE, fa'alavelave tau fefa'ataua'iga

O le vaiaso nei, sa vaivai le siosiomaga i totonu o le maketi PE toe faʻaaogaina, ma o nisi o tau maualuga o fefaʻatauaiga o nisi vaega na faʻalavelaveina. I le vaitau masani o le manaʻoga, o fale gaosi oloa i lalo ua faʻaititia a latou faʻatonuga, ma ona o le maualuga o a latou oloa maeʻa, i se taimi pupuu, o loʻo taulaʻi atu le au gaosi oloa i lalo i le suʻeina oa latou lava suʻesuʻega, faʻaitiitia o latou manaʻoga mo mea mataʻutia ma tuʻuina. mamafa i luga o nisi vaega tau maualuga e fa'atau atu. Ua fa'aitiitia le gaosiga a le au gaosi mea e toe fa'aaogaina, ae o le saosaoa o le tu'uina atu e telegese, ma o lo'o maualuga le su'esu'ega a le maketi, lea e mafai lava ona fa'atumauina le malosi o le mana'oga i lalo. O lo'o fa'aletonu lava le sapalai o mea mata, ma faigata ai ona pa'u tau. O loʻo faʻaauau pea ona lagolagoina le upusii o mea e toe faʻaaogaina, ma o le taimi nei o le eseesega o tau i le va o mea fou ma mea tuai o loʻo i se tulaga lelei. O le mea lea, e ui lava ua pa'ū nisi o tau ona o le manaʻoga i le vaiaso, e faʻatapulaʻaina le paʻu, ma o le tele o vaega o loʻo tumau pea ma faʻatali-ma-vaai, faʻatasi ai ma fefaʻatauaʻiga moni.

I le tulaga o tupe mama, o le tau masani o le maketi PE toe faʻaaogaina e leʻi tele se suiga i lenei vaiaso, ma o le tau o mea mata na tumau pea i le maeʻa ai o sina paʻu i le vaiaso talu ai. O le faigata o le toe faʻaleleia o mea mataʻutia i se taimi pupuu o loʻo maualuga pea, ma o le sapalai e faigata tele ona faʻateleina. I le aotelega, o loʻo i ai pea i se tulaga maualuga. O le tupe maua fa'apitoa o mea'ai PE toe fa'aaogaina i le vaiaso e tusa ma le 243 yuan/ton, ua fa'alelei la'ititi pe a fa'atusatusa i le vaitaimi muamua. I lalo o le mamafa o le utaina, ua faʻalauteleina le avanoa o fefaʻatauaʻiga mo nisi vaega, ae o le tau e maualuga, ma o vaega toe faʻaaogaina o loʻo i ai pea i se tulaga maualalo o tupe mama, e faigata ai i le au faʻatautaia ona faʻagaioia.

Attachment_getProductPictureLibraryThumb

Vaʻai i luma i le lumanaʻi, Jinlian Chuang faʻamoemoeina se maketi vaivai ma le le mautonu mo PE toe faʻaaogaina i se taimi puʻupuʻu, faʻatasi ai ma le vaivai o fefaʻatauaʻiga moni. I le taimi masani i fafo-taimi o manaoga alamanuia, falegaosi oloa i lalo e leʻi faʻaopoopoina le tele o faʻatonuga fou ma leai se talitonuga i le lumanaʻi. O le fa'atauga o meafaitino e fa'agesegese, lea e mafua ai se aafiaga leaga tele i le maketi toe fa'aaogaina. Ona o le fa'atapula'aina o mana'oga, e ui lava na faia e le au gaosi oloa toe fa'aaogaina le taupulepulega e fa'aitiitia le tau o le gaosiga, e telegese le saoasaoa o felauaiga mo taimi pu'upu'u, ma o lo'o faasolosolo malie lava ona feagai ma nisi fa'atau oloa le mamafa o fa'atauga, ma fa'afaigata ai fa'atau. O nisi o tau o mea'ai atonu na fa'avaivaia la latou taulaiga, ae ona o le tau ma mea fou lagolago, o le tele o tagata fa'atau oloa e fa'alagolago pea i upusii le tumau.


Taimi meli: Me-20-2024