• ulu_fanua_01

O le faʻaitiitia o tausaga taʻitasi i le gaosiga o oloa palasitika ma le vaivai o le maketi PP e faigata ona natia

Ia Iuni 2024, o le gaosiga o oloa palasitika a Saina e 6.586 miliona tone, o loʻo faʻaalia ai le faʻaititia o le faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai. Ona o le fesuisuiai o tau o le suau'u fa'ava-o-malo, ua si'itia ai le tau o meafaitino mata, ma mafua ai ona si'itia le tau o gaosiga mo kamupani oloa palasitika. E le gata i lea, o tupe mama a kamupani oloa ua fai si faʻamalosi, lea na taofia ai le faʻateleina o le gaosiga o gaosiga ma le gaosiga. O itumalo e valu pito i luga e tusa ai ma le gaosiga o oloa ia Iuni o Zhejiang Province, Guangdong Province, Jiangsu Province, Fujian Province, Shandong Province, Hubei Province, Hunan Province, ma Anhui Province. O le Itumalo o Zhejiang e 18.39% o le aofa'i o le atunu'u, o le Itumalo o Guangdong e 17.29%, ma le Itumalo o Jiangsu, le Itumalo o Fujian, le Itumalo o Shandong, le Itumalo o Hubei, le Itumalo o Hunan, ma le Itumalo o Anhui e 39.06% le aofa'i o le atunuu.

7f26ff2a66d48535681b23e03548bb4(1)

O le maketi o le polypropylene na feagai ma suiga vaivai ina ua maeʻa sina siʻitia ia Iulai 2024. I le amataga o le masina, na faʻatautaia ai e pisinisi koale le tausiga faʻapitoa, ma o tau na tumau pea le mautu, faʻaititia le tau i le va o suauʻu faʻavae ma koale; I le taimi mulimuli ane, faatasi ai ma le salalau o tala le lelei, o le tulaga o maketi i le maketi na paʻu, ma pa'ū tau o kamupani suauu ma koale. Ave Shenhua L5E89 o se faʻataʻitaʻiga i Saina i Matu, o le tau masina mai le 7640-7820 yuan / tone, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o le 40 yuan / tone i le pito maualalo pe a faʻatusatusa i le masina talu ai ma le faʻaopoopoga o le 70 yuan / tone i le. maualuga fa'atusatusa i le masina talu ai. O le faʻaaogaina o le T30S o le Hohhot Petrochemical i North China e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le tau masina mai le 7770-7900 yuan / tone, faʻatasi ai ma le 50 yuan / tone faʻaititia i le pito maualalo pe a faʻatusatusa i le masina talu ai ma le 20 yuan / tone faʻateleina i totonu. le maualuga maualuga pe a faatusatusa i le masina talu ai. I le aso 3 o Iulai, o le eseesega o tau i le va o Shenhua L5E89 ma Hohhot T30S o le 80 yuan/ton, o le tau aupito maualalo lea o le masina. I le aso 25 o Iulai, o le eseesega o tau i le va o Shenhua L5E89 ma Hohhot T30S o le 140 yuan / tone, o le maualuga lea o le eseesega o tau o le masina atoa.

Talu ai nei, ua vaivai le maketi o le polypropylene i le lumanaʻi, ma kamupani petrochemical ma CPC na faʻasolosolo faʻaititia a latou tau o fale gaosi oloa. Ua vaivai le lagolago i itu tau, ma ua pa'ū tau o maketi; A'o taofi atina'e gaosiga i totonu o le atunu'u mo le tausiga, o le aofa'i o le tausiga o lo'o fa'aitiitia malie. E le gata i lea, o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le maketi polypropylene e leʻo pei ona faʻamoemoeina, lea e faʻateleina ai le mamafa o le sapalai; I le vaega mulimuli, o loʻo faʻamoemoe o le a faʻaitiitia le aofaʻi o atinaʻe faʻaleleia fuafuaina ma faʻateleina galuega; E leaga le aofa'i o fa'atonuga i lalo, e le'o maualuga le naunau mo taumatematega i maketi fa'atauva'a, ma fa'alavelaveina le kiliaina o fa'amaumauga i luga. I le aotelega, o loʻo faʻamoemoeina o le PP pellet maketi o le a tumau pea le vaivai ma faʻafefe i le taimi mulimuli ane.


Taimi meli: Aukuso-12-2024