• ulu_fanua_01

O le tuputupu aʻe o le gaosiga o le polypropylene ua faʻagesegese, ma ua faʻatupulaʻia laʻititi le faʻaogaina

O le gaosiga o le polypropylene i totonu o le atunuʻu ia Iuni e faʻamoemoe e oʻo atu i le 2.8335 miliona tone, faʻatasi ai ma le faʻatulagaina o masina taʻitasi o le 74.27%, o se faʻaopoopoga o le 1.16 pasene mai le faʻaogaina o le tau ia Me. Ia Iuni, o le laina fou a le Zhongjing Petrochemical 600000 tone ma le Jinneng Technology's 45000 * 20000 ton laina fou na faʻaaogaina. Ona o le le lelei o le gaosiga o tupe mama a le PDH ma lava le tele o punaoa lautele, o pisinisi gaosiga na feagai ma le mamafa tele, ma o le amataga o le faʻafaigaluegaina o meafaigaluega e le mautu. Ia Iuni, sa i ai fuafuaga faʻaleleia mo le tele o fale tetele, e aofia ai Zhongtian Hechuang, Qinghai Salt Lake, Inner Mongolia Jiutai, Maoming Petrochemical Line 3, Yanshan Petrochemical Line 3, ma Northern Huajin. Ae ui i lea, o loʻo faʻatumauina pea le tausiga, ma o le aofaʻi o le tausiga faalemasina e tatau ona sili atu i le 600000 tone, o loʻo i ai pea i se tulaga maualuga. O le aofa'i o sapalai ia Iuni na fa'atupula'ia pe a fa'atusatusa i le masina talu ai.

Attachment_getProductPictureLibraryThumb (4)

Mai se vaaiga o oloa, ona o le gaosiga o meafaigaluega fou, o le taulaiga autu o le ata o le homopolymer, faʻatasi ai ma sina faʻaopoopoga o ata. E le gata i lea, o manaoga tau vaitau e i ai se aafiaga, e mafua ai suiga i le gaosiga o oloa. Faatasi ai ma le oʻo mai o le taumafanafana, o le manaʻoga mo meaʻai pusa meaʻai ma meaʻai ipu lauti ua faʻateleina, e oʻo atu ai i le faʻateleina o le gaosiga o pisinisi. O lo'o fa'ato'a fa'aitiitia le gaosiga o ata ma mea fa'apipi'i.

Mai se vaaiga faʻaitulagi, o loʻo i ai se faʻaopoopoga tele o gaosiga i North China. Ona o le faʻalauiloaina o le laina fou a Jinneng Technology ma le amataga o galuega i Hongrun Petrochemical ma Dongming Petrochemical, ua faʻamoemoeina o le gaosiga i North China o le a toe faʻaleleia i le 68.88%. O le uta o Anhui Tianda New Equipment i Saina i Sasaʻe ua faʻateleina, ma ua maeʻa le tausiga faʻapitoa i lenei vaega, ma mafua ai le faateleina o le gaosiga ia Iuni. O le numera o fale faʻaleleia i le itu i matu sisifo ua faʻateleina, ma le tele o fale e pei o Zhongtian Hechuang, Shenhua Ningmei, ma Inner Mongolia Jiutai o loʻo i ai pea fuafuaga faʻaleleia, ma mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le fua faatatau i le 77%. E itiiti lava suiga i le gaosiga i isi itulagi.


Taimi meli: Iuni-17-2024