• ulu_fanua_01

O le sapalai o le LDPE ua fa'amoemoe e fa'atupula'ia, ma ua fa'amoemoe e fa'aitiitia tau o maketi

Amata mai ia Aperila, o le tau o le LDPE na vave ona siitia ona o mea taua e pei o le utiuti o punaoa ma le faʻasalalau i luma o tala fou. Ae ui i lea, i taimi talu ai nei, o loʻo i ai se faʻaopoopoga o sapalai, faʻatasi ai ma se lagona malulu o maketi ma faʻatonuga vaivai, ma mafua ai le vave faʻaitiitia o le tau o le LDPE. O lea la, o loʻo i ai pea le le mautonu pe mafai ona faʻateleina le manaʻoga maketi ma pe mafai ona faʻaauau pea le faʻatupulaia o le tau o le LDPE aʻo leʻi oʻo mai le vaitau maualuga. O le mea lea, e manaʻomia e tagata faʻatau maketi le mataʻituina o le faʻamalosia o maketi e faʻafetaui ai suiga o maketi.

Ia Iulai, na fa'atupula'ia ai le tausiga o la'au LDPE i totonu o aiga. E tusa ai ma faʻamaumauga mai Jinlianchuang, o le faʻatusatusaina o le leiloa o le tausiga o laʻau LDPE i lenei masina e 69200 tone, o se faʻaopoopoga e tusa ma le 98% pe a faʻatusatusa i le masina talu ai. E ui lava ua i ai se faʻaopoopoga i le tausiga o meafaigaluega LDPE talu ai nei, e leʻi faʻaleleia ai le tulaga faʻaitiitiga muamua o maketi. Ona o le masani i fafo-taimi o manaʻoga i lalo ma maualalo le naunautaiga mo le faʻatauga faʻatau, o loʻo i ai se faʻaaliga manino o le feliuliuaʻi i le maketi, ma o nisi itulagi o loʻo feagai ma se fua faʻatatau o le 100 yuan / tone. A'afia i amioga tau maketi, e ui lava o lo'o i ai le fa'amoemoega o pisinisi gaosi oloa e si'i tau, ae o lo'o feagai i latou ma se tulaga o le le lava le maualuga o le malosi ma fa'amalosia e fa'aititia a latou tau o fale gaosi oloa. E oʻo mai i le aso 15 o Iulai, o le tau o le Shenhua 2426H i Saina i Matu o le 10050 yuan / tone, o le faʻaitiitia o le 600 yuan / tone poʻo le 5.63% mai le tau maualuga o le 10650 yuan / ton i le amataga o le masina.

7f26ff2a66d48535681b23e03548bb4(1)

Faatasi ai ma le toe amataina o meafaigaluega faʻaleleia muamua, o loʻo faʻamoemoe o le a faʻateleina le tuʻuina atu o le LDPE. Muamua, o le maualuga o le 2PE iunite o Shanghai Petrochemical ua toe amataina ma liua i le N220 gaosiga. O loʻo i ai lipoti o le Yanshan Petrochemical's high-pressure unit e mafai ona liua atoatoa i oloa LDPE i lenei masina, ae o lenei tala e leʻi faʻamaonia aloaia. Lona lua, ua fa'atupula'ia le faiga o le ofo atu o alagaoa mai fafo, ma a'o faasolosolo malie mai le taunu'u mai o alagaoa mai fafo i le uafu, e ono fa'atupula'ia le sapalai i se taimi mulimuli ane. I le itu mana'omia, talu ai o Iulai o le vaitau mo oloa i lalo ole ata LDPE, o le aofa'iga atoa o le fa'agaioiga o atina'e e fai si maualalo. O le fanua o greenhouse film e faʻamoemoe e faʻaalia faailoga o le faʻaleleia atili ia Aukuso. O le mea lea, o loʻo i ai pea le avanoa mo le faʻaitiitia o tau maketi LDPE i se taimi lata mai.


Taimi meli: Iul-22-2024