• ulu_fanua_01

O le maualuga maualuga o le mamafa e maualuga tele e tetee atu ai i le malulu

Mai ia Ianuari ia Iuni 2024, o le maketi o le polyethylene i totonu o le atunuʻu na amata ai se tulaga maualuga, faʻatasi ai ma sina taimi ma avanoa mo le toso i tua poʻo le paʻu le tumau. Faatasi ai ma i latou, o oloa maualuga maualuga na faʻaalia ai le faʻatinoga sili ona malosi. I le aso 28 o Me, o mea masani ata tifaga maualuga-maualuga na malepe i le 10000 yuan mark, ona faʻaauau ai lea ona oso i luga. E oʻo mai ia Iuni 16, o mea masani ata tifaga maualuga i North China na oʻo i le 10600-10700 yuan / tone. E lua tulaga lelei i totonu oi latou. Muamua, o le maualuga o le fa'aulufale mai ua mafua ai le si'itia o maketi ona o tulaga e pei o le si'itia o tau o felauaiga, faigata ona maua container, ma le si'itia o tau o le lalolagi. 2、 Vaega o masini gaosia i totonu o le atunuʻu sa faʻaleleia. O le 570000 tone/tausaga o masini maualuga a Zhongtian Hechuang na ulufale i se suiga tele mai ia Iuni 15 seia oo ia Iulai. Qilu Petrochemical na faʻaauau pea ona tapunia, ae o Yanshan Petrochemical e tele lava ina gaosia le EVA, ma mafua ai le faʻaitiitia o le sapalai i le maketi maualuga.

Attachment_getProductPictureLibraryThumb (4)

I le 2024, o le gaosiga i totonu o le atunuʻu o oloa maualuga-voltage ua matua faʻaititia, ae o le gaosiga o laina laina ma maualalo-voltage oloa ua matua faʻateleina. Ole maualuga ole tausiga ole eletise i Saina e matua'i fa'atumauina, ma ua fa'aitiitia le fa'agaioiga o la'au petrochemical, o le mea autu lea e lagolago ai le malosi o le maualuga-voltage i le afa muamua o le tausaga. I le taimi nei, o le mamafa o oloa mai fafo na mafua ai ona siitia le maketi i totonu ia Me ona o le aʻafiaga o le siʻitia o tau o felauaiga.

Faʻatasi ai ma le televave o le maualuga o le eletise, o le tau o le eseesega i le va o le maualuga ma le laina laina ua matua faʻalauteleina. I le aso 16 o Iuni, o le eseesega o tau i le va o le maualuga o le eletise ma le laina laina na oʻo atu i le 2000 yuan / ton, ma o le manaʻoga mo oloa laina i le vaitau e matua vaivai lava. O loʻo faʻaauau pea ona tulaʻi mai le eletise maualuga i lalo o le faʻamalosia o le tausiga o masini a Zhongtian, ae o taumafaiga tulitatao i tau maualuga e manino foi e le lava, ma o tagata maketi e masani lava i se tulaga faʻatali-ma-vaai. O Iuni ia Iulai o le vaitau lea mo manaoga i totonu o le atunuu, ma le maualuga o le mamafa. I le taimi nei, o tau o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea ona siitia ma leai se malosi. Lagolagoina e le toe faʻaleleia tele o meafaigaluega a Zhongtian ma le le lava o punaoa, e faʻamoemoe e fesuisuiai i se tulaga maualuga.


Taimi meli: Iuni-24-2024