• ulu_fanua_01

E lagolagoina e faiga fa'avae le toe fa'aleleia o le taumafaina? O loʻo faʻaauau pea le tuʻuina atu ma le manaʻoga i le maketi polyethylene

E tusa ai ma le leiloa o le tausiga o loʻo i ai nei, o loʻo faʻamoemoe o le a matua faʻaitiitia le gau o le fale polyethylene ia Aukuso pe a faʻatusatusa i le masina talu ai. Faʻavae i luga o iloiloga e pei o le tau o tupe mama, tausiga, ma le faʻatinoina o le gaosiga o le gaosiga fou, o loʻo faʻamoemoeina o le gaosiga o le polyethylene mai Aukuso ia Tesema 2024 o le a oʻo atu i le 11.92 miliona tone, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga e 0.34%.

Mai le faʻatinoga o loʻo iai nei a le tele o pisinisi i lalo ifo, o le faʻaagaga o le tautoulu i le itu i matu ua faasolosolo malie ona faʻalauiloa, ma 30% -50% o fale gaosi tetele o loʻo faʻaogaina, ma isi falegaosimea laiti ma feololo o loʻo mauaina faʻasalalauga faʻasalalau. Talu mai le amataga o le Tausamiga o le Tautotogo o lenei tausaga, ua faʻaalia ai le malosi o le faʻalauteleina o faʻasalalauga, faʻatasi ai ma le tele ma le eseese o faʻatulagaga o aso malolo. Mo tagata faʻatau, o lona uiga e sili atu le tele o filifiliga femalagaaʻi ma fetuutuunai, ae mo pisinisi, o lona uiga o le tele o vaitau o pisinisi ma faʻamalama umi o auaunaga. O le vaitau mai ia Aukuso e oo i le amataga o Setema e aofia ai le tele o meaʻai e pei o le afa lona lua o malologa o le taumafanafana, amataga o le vaitau o aoga, Mid Autumn Festival, ma aso malolo o le National Day. Ole mana'oga i lalo e masani ona fa'atupula'ia i se tulaga fa'apitoa, ae mai le va'aiga o le 2023, o le aofa'i ole mana'oga i lalo ole alamanuia oloa palasitika e vaivai.

Mai le faʻatusatusaga o suiga i le faʻaaogaina manino o le polyethylene i Saina, o le aofaʻi o le faʻaaogaina o le polyethylene mai ia Ianuari ia Iuni 2024 e 19.6766 miliona tone, o se faʻaopoopoga o le 3.04% i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le faʻaaogaina manino o le polyethylene na faʻaalia ai se tuputupu aʻe lelei. . E tusa ai ma faʻamaumauga lata mai na tuʻuina mai e le China Association of Automobile Manufacturers, mai ia Ianuari ia Iulai i le tausaga nei, o le gaosiga o taavale a Saina ma le faʻatauga na oʻo atu i le 16.179 miliona ma le 16.31 miliona, o se faʻaopoopoga o le 3.4% ma le 4.4% i lea tausaga ma lea tausaga. A va'ai i fa'amaumauga fa'atusatusa i le tele o tausaga, o le fa'aaogaina manino o le polyethylene i le afa lona lua o le tausaga e masani lava e sili atu nai lo le afa muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi o gaioiga faʻalauiloa e-pisinisi, faʻatau atu o meafale, meafale ma isi oloa e masani ona faʻateleina. Fa'avae i fa'afiafiaga fa'akomepiuta ma aga a tagata nofomau, o le maualuga o le taumafa i le afa lona lua o le tausaga e masani ona maualuga atu nai lo le afa muamua.

信图片_20240321123338(1)

O le fa'atupulaia o le fa'aaogaina o oloa e mafua ona o le si'itia o le fa'alauteleina o le gafatia ma le fa'aitiitia o oloa auina atu i fafo i le afa lona lua o le tausaga. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaauau pea faiga faʻavae e faʻaleleia ai le tamaoaiga, lea na faʻamalosia ai fanua faʻatau, atinaʻe, mea e manaʻomia i aso taʻitasi ma isi faʻalapotopotoga i tulaga eseese, maua ai tupe ma lagolago mautinoa mo le taumafaina i le afa lona lua o le tausaga. E tusa ai ma faʻamaumauga, mai ia Ianuari ia Iuni 2024, o le aofaʻi o faʻatauga faʻatau atu o oloa faʻatau na oʻo atu i le 2.3596 trillion yuan, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 3.7%. Talu ai nei, o le tele o itulagi ua faʻalauiloaina faiga faʻapitoa e faʻaauau ai le faʻateleina o le taumafaina ma faʻavavevave le toe faʻaleleia o taumafa i vaega autu. E le gata i lea, ina ia mafai ona faʻaleleia ma faʻamalosia tulaga fou o le tuputupu aʻe i le taumafaina ma faʻaleleia le faʻatupulaia o le taumafa, o le National Development and Reform Commission, faʻatasi ai ma matagaluega talafeagai ma iunite, na suʻesuʻeina ma faʻatulagaina le "Faiga mo le Fausiaina o Faʻamatalaga Fou Faʻatau ma le Faʻatupulaia o le Faʻatupulaia Fou. Points in Consumption", lea o le a maua ai le fesoasoani mo le toe faʻaleleia atili o le maketi faʻatau.

I le aotelega, o le maketi polyethylene o loʻo faʻamoemoe e feagai ma se faʻaopoopoga manino o le sapalai ma le faʻalauteleina o taumafa i le afa lona lua o le tausaga. Ae ui i lea, o loʻo faʻaeteete le maketi e uiga i faʻamoemoega i le lumanaʻi, faʻatasi ai ma kamupani e masani ona faʻaaogaina fuafuaga faʻatau ma faʻatau vave, ma fefaʻatauaʻiga o loʻo taulaʻi atu i se faʻataʻitaʻiga vave i totonu ma fafo. I lalo o le mamafa o le faʻalauteleina o le gafatia, o manatu o maketi e ono le oʻo i ni suiga tetele, ma o le faʻamalosi faʻamalosi o le a tumau pea le tulaga autu i le maketi.


Taimi meli: Aukuso-19-2024