• ulu_fanua_01

O le a toe faʻaleleia le gaosiga o le ABS pe a maeʻa ona taia pea i lalo fou

Talu mai le tuʻufaʻatasia o le gaosiga o le gaosiga i le 2023, o le tauvaga faʻatauvaʻa i totonu o pisinisi a le ABS ua faʻateleina, ma ua mou atu le tele o tupe maua; Aemaise lava i le kuata lona fa o le 2023, o kamupani ABS na pa'ū i se tulaga ogaoga o le gau ma e leʻi faʻaleleia seʻia oʻo i le kuata muamua o le 2024. O faʻaletonu umi na mafua ai le faʻateleina o le faʻaitiitia o le gaosiga ma le tapunia e le ABS petrochemical gaosi oloa. Faʻatasi ma le faʻaopoopoga o le gaosiga o le gaosiga fou, ua faʻateleina le faʻavaeina o le gaosiga. Ia Aperila 2024, o le faʻaogaina o meafaigaluega a le ABS i totonu o le atunuʻu ua faʻasolosolo ona paʻu i se tulaga maualalo. E tusa ai ma faʻamatalaga mataʻituina e Jinlianchuang, i le faaiuga o Aperila 2024, o le faʻaogaina o aso taʻitasi ole ABS na pa'ū ile 55%.

I le ogatotonu i le faaiuga o Aperila, na vaivai le tulaga o le maketi o mea mataʻutia, ma o loʻo i ai pea i luga ole gaosiga ole gaosiga ole ABS, lea na mafua ai le faʻaleleia atili o tupe maua a le au gaosi ABS. O lo’o fa’ailoa mai o nisi ua manumalo i le tulaga leiloa. O tupe maua lelei ua fa'atupuina ai le naunauta'iga a nisi o gaosi oloa gaosi suauu ABS e amata le gaosiga.

Attachment_getProductPictureLibraryThumb (1)

O le ulufale atu ia Me, o nisi masini ABS i Saina ua maeʻa le tausiga ma toe faʻaauau le gaosiga masani. E le gata i lea, o loʻo lipotia mai o nisi o gaosiga o le ABS e lelei le faʻatau atu ma o loʻo i ai sina faʻaopoopoga i le gaosiga. Mulimuli ane, o oloa faʻamaonia a Dalian Hengli ABS na amata faʻasalalau i le faaiuga o Aperila ma o le a faasolosolo malie ona tafe atu i maketi eseese ia Me.

I le aotelega, ona o mea taua e pei o le faʻaleleia o tupe mama ma le faʻamaeʻaina o le tausiga, o le naunautaiga mo le amataina o le fausiaina o masini ABS i Saina ua faʻateleina ia Me. E le gata i lea, o le a toe tasi le aso masani ia Me pe a faʻatusatusa ia Aperila. Jinlianchuang preliminarily fuafuaina o le gaosiga o le ABS i totonu ia Me o le a faateleina i le 20000 i le 30000 tone masina i le masina, ma e tatau lava ona mataʻituina lelei le malosi o le taimi moni o masini ABS.


Taimi meli: Me-13-2024